Aksağlık Tam Size Göre!

Aileniz veya kendiniz için, farklılaşan ihtiyaçlara kolay çözümler bulabileceğiniz yeni sağlık dünyamız sizleri bekliyor. Sağlık çözümlerine kolayca ulaşman için 4000’i aşkın anlaşmalı kurum seçeneği ve farklı poliçe planlarıyla ihtiyacınıza göre ayrıcalıklar sunuyor.

Aksağlık Mobil Uygulaması

Aksağlık tıpkı teminat paketleri gibi teknolojiyi de ihtiyaçlarınıza göre yönlendirdi, Aksağlık Mobil Uygulaması’nı cebinize getirdi.

Neler Güvende, Neleri Kapsar?​

Aksağlık Planları

Ailem

Senin ve ailenin bütün sağlık ihtiyaçlarını karşılayacak Yatarak Tedavili Plan, Standart Plan ve Ailem Plus ile tanışma zamanı geldi. Detaylar için tıkla.

Çocuğum

Çocukların sağlıklı bir hayata başlangıç yapsın diye çocukluk ve koruyucu aşılarının yanında 0-18 yaş arası yatarak ve ayakta tedaviler de Aksağlık’tan. Detaylar için tıkla.

Yeni Hayat

Yeni bir başlangıç için en seçkin hastanelerden hizmet alma ayrıcalığı ve bir sonraki yıl ek maliyet ödemeden poliçeyi yenileme avantajı seni bekliyor. Detaylar için tıkla.

VIP

Bir seyahatseverin sağlık dostu Aksağlık, VIP paketiyle yurt dışında yaşayabileceğin sağlık sorunlarında yanında oluyor. Detaylar için tıkla.

Teminatlar

Ambulans

Sigortalının, sigorta kapsamında acil durum olarak kabul edilen vakalardan birini yaşaması halinde, tedavi için sağlık kurumuna ulaşabilmesini sağlayacak hava, deniz ve kara ambulansı giderleri, teminat kapsamındadır.

Ameliyat

Sağlık sigortası teminatı kapsamında olan ameliyatlarda ameliyathane masrafları, anestezi malzemeleri ve doktor ücreti karşılanır.

Oda ve Yemek Masrafları

Yatarak tedavilerde hastanede kalma süresi boyunca oda ve yemek masrafları, teminat kapsamındadır.

Yoğun Bakım

Yoğun bakım ünitesinde uygulanan tedavilerin masrafları, sağlık sigortası kapsamında değerlendirilir.

Rehabilitasyon Masrafları

Sigortalının yatarak tedavi teminatı kapsamında gerçekleşmiş tedavisi ile ilgili rehabilitasyon giderleri, teminat dahilindedir.

Ayakta Tedavi Doktor Muayene Masrafları

Tahlil, röntgen, MR, tomografi, sintigrafi, koruyucu hekimlik, fizik tedavi gibi ayakta tedavi masrafları, sağlık sigortası kapsamında değerlendirilir.

Laboratuvar

Teminat kapsamındaki rahatsızlıklarla doğrudan bağlantılı olan hastalığın teşhisi ve tedavisi için yapılan laboratuvar testleri, ilaç giderlerine ait masraflar, teminat kapsamındadır.

İlaç

Ayakta ve yatarak tedavide teminata dahil olan hastalıklarda ilaç harcamaları, sigorta tarafından karşılanır.

Görüntüleme Hizmetleri

Teminat kapsamındaki bir hastalığın teşhisi için tıbben gerekli görülen radyolojik tetkikler, ultrasonografi, mamografi, ilaçlı ve ilaçsız grafiler, EKG, Eforlu EKG, odyometri, EMG, ürografi, sintigrafi, doppler ve benzeri görüntüleme giderleri ile bu işlemler esnasında kullanılan ilaç masrafları teminat kapsamında değerlendirilir.

Hamilelik ve Yenidoğan Testleri

Hamilelik döneminde yapılacak tetkik, tedavi ve muayene giderleri ile yenidoğan bebek testleri, teminata dahildir.

Şireket

Aksigorta

Paylaş:

En avantajlı ve kapsamlı sigorta poliçesine sahip olun.

En avantajlı sigorta ürünlerine Bingöl Sigorta güvencesi ile sahip olabilirsin!

Ücretsiz Hizmet ve Avantajlar

Aksağlık’ın sağlık dolu dünyasında seni ve aileni bekleyen ücretsiz hizmet ve avantajlardan yararlanabilirsin.

Yenilikçi Teminat Paketleri

Senin ve ailenin sağlık ihtiyaçlarına çözüm sunan teminatlarıyla farklı paket seçenekleri Aksağlık’ta.

Aileniz İçin Tek Bir Poliçe

Aile bireylerinin farklılaşan ihtiyaçlarına göre farklı paketleri tek poliçe altında toplama ve 18 yaş altındaki bireylerin, ebeveynlerinden bağımsız tek başına sigortalanabilme avantajı da düşünüldü.

Geniş Anlaşmalı Kurum Ağı

Senin için en pratik çözüm düşünüldü, Türkiye’nin tam 71 iline yayılmış 4000’i aşkın kurumdan hizmet alabilme kolaylığı sağlandı.

Ücretsiz Check-Up

Muayene ile kardiyolojik, radyolojik tetkik ve laboratuvar tetkiklerini içeren kapsamlı hizmet sayesinde sağlığını güvence alma imkânı da seninle.

Doğum Teminatı Bekleme Süresi*

Hamilelik ve doğum giderlerini, isteğe bağlı olarak sadece 5 aylık bekleme süresi ile alma imkânı teminat kapsamında.

Hamilelik ve doğum giderleri, isteğe bağlı olarak sadece 5 aylık bekleme süresi ile alınabilir.* Üstelik Aksağlık Yenihayat ile ek maliyet olmadan yenileme avantajı var!

*Doğum Teminatı hak edişi ile ilgili detaylar için Aksağlık Sigortası Özel Şartlar, madde 3’ü inceleyebilirsiniz.

Limitsiz Doğum Teminatı

Limitsiz veya limitli doğum teminatı seçeneklerine uygun paketlerle doğum heyecanını keyifle yaşama imkânı Aksağlık avantajlarına dahil.

Hasarsızlık İndirimi

Yatarak tedavili planlarda poliçenin kullanılmaması halinde, ilk yıl %10, ikinci yıl %20 oranıyla poliçe indirimi Aksağlık’ta.

 

Online Doktor, Diyetisyen ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri

Sigorta süresi boyunca ücretsiz olarak 14 farklı branşta doktor ile görüşmeli sağlık danışmanlığı hizmeti sunulmaktadır. Diyetisyen ve psikolojik danışmanlık hizmetlerinin biri veya her ikisinden toplamda altı defa, diğer branşlarda ise sınırsız olacak şekilde görüşme hakkı vardır. Bu hizmetten yararlanmak için web sitemizden veya 444 27 27 numaralı çağrı merkezimizden bize ulaşarak, görüşmek istediğiniz uzman doktor ile randevu oluşturabilir, sonrasında dilediğiniz yerden canlı bağlantı ile online görüşme yapabilirsiniz. Hemen randevu almak için tıkla.

  • Çocuk Hastalıkları
  • Kadın Hast. Ve Doğum
  • Beyin Cerrahisi
  • Göz Hastalıkları
  • Kulak Burun Boğaz
  • Genel Cerrahi
  • Ortopedi
  • Dermatoloji
  • İç Hastalıkları
  • Aile Hekimi
  • Acil Tıp
  • Yoğun Bakım (Anestezi)
  • Psikolog
  • Diyetisyen

Sıkça Sorulan Sorular

Merak ettiğiniz ve öğrenmek istediğiniz bir çok detaya buradan ulaşabilirsiniz...

Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde ikamet eden 0-60 yaş aralığındaki herkes poliçe sahibi olabilir. 18 yaşından küçükler, sigorta ettirenin 18 yaş üstü olması koşulu ile tek başına sigortalanabilir.

Başka bir sigorta şirketindeki poliçenin bitiş tarihini takip eden bir ay içerisinde Aksigorta’ya başvurman durumunda, yapılacak olan değerlendirme sonucuna göre geçiş işlemin gerçekleşir. Geçiş sırasında, önceki sigorta şirketindeki kazanılmış hakları gösteren belgelerin temin edilmesi gerekir.

İster kiracı olun, ister ev sahibi ev ve eşya sigortası yaptırabilirsiniz. Ev sahibi iseniz, hem eşyalarınızı hem evinizi güvence altına alırken, kiracı iseniz sadece eşyalarınızı yangın, hırsızlık, su baskını, deprem gibi pek çok riske karşı sigortalatabilirsiniz.

Bekleme süresi, poliçe özel şartlarında 4. maddede belirtilen hastalıklar için mevcuttur. Bu hastalıkları kapsayacak şekilde acil olsun ya da olmasın, ilk sigorta başlangıç tarihinden itibaren Hastane Tedavi, Küçük Müdahale, Rehabilitasyon ve Evde Bakım, Ameliyat Tazminat teminatı, Suni Uzuv Teminatı ve Fizik Tedavi Teminatları için vardır. Bekleme süresi 12 aydır.

Hayır, Doğum Teminatı sadece sağlık planları ile birlikte alınabilir. Bir sağlık sigortası ürünü olan Yeni Hayat paketinde doğum teminatı alt paket olarak sunulabilir.

Anlaşmasız kurumda muayene için sonradan ödeme/geri ödeme süreçlerine göre işlem yapılır. İlgili muayene işlemi için poliçede yer alan ayakta tedavi anlaşmasız kurum teminat limiti ve katılım payları dikkate alınır ve buna göre geri ödeme yapılır.
Anlaşmasız kurumlarda yapılan tetkik giderler için ödenecek ücret, Türk Tabipler Birliği (TTB) ücret tarifesindeki karşılığının 1 katı ya da varsa sigortalı payı düşüldükten sonraki tutar geçerlidir.

Aksigorta’nın belirlediği anlaşmalı hekimlerde muayene olunması halinde katılım payı ödenmez.

Anlaşmalı sağlık kurumuna dışardan gelen ve kadrolu olmayan doktorların yapacakları tedavi işlemleri için ödenecek ücret, Türk Tabipler Birliği (TTB) ücret tarifesindeki karşılığının 2 katına kadar olan tutar veya varsa sigortalı payı düşüldükten sonraki tutar ile sınırlıdır.
Evet, T.C. Sağlık Bakanlığı’na bağlı devlet hastaneleri ve devlete ait üniversite hastanelerinde gerçekleşen sağlık giderleri, sigortanın anlaşmalı sağlık kurumlarında geçerli olan limit, sigortalı katılım payı ve muafiyet oranıyla değerlendirilir.
Teminat kapsamında olan kronik hastalıklara ilişkin ilaçlar için ilgili ilaçların sürekli kullanılma neden ve gerekçesini belirten doktor raporu ve reçete fotokopisinin Aksigorta’ya iletilmesi halinde bu hizmet, sigorta süresi ile uyumlu olacak şekilde 3 aylık tedavi dozları halinde karşılanır.
Eğer 56 yaşından önce Aksigorta’da sigortaya ilk giriş yaptıysan kesintisiz üç yıl sigortalı kalman ve bu süre içerisinde “Azami İyi Niyet Prensibi” ilkesine uygun olman durumunda, risk kabul birimi tarafından tıbbi ve teknik değerlendirme yapılır. Bu değerlendirme sonucu pozitif olduğunda yenileme güvencesine hak kazanılır.

Hamilelik ve Doğum Teminatı’nı 18-50 yaş arası tüm kadınlar alabilir.

Evet, var. Poliçenin başlangıcından en az 5 ay sonra hamile kalma koşulu ile bu teminat devreye girer. Yani son adet tarihinin (SAT) 5 aylık bekleme süresi sonrasında olması gerekir. Bu sürenin başlangıcı olarak bebek ultrasonografisi bulguları ve SAT dikkate alınır.

Doğum Teminatı’na sahip olan annenin kalan teminat limiti, Yeni Doğan Bebek Teminatı kapsamında değerlendirilir. Kalan teminat şunlarda geçerlidir:

  • Yeni doğan bebek muayenesi
  • Yeni doğan bebek kan grubu belirleme
  • Direkt antiglobülin testi-DAT
  • Troid yüksekliği belirleme (Neonatal TSH)
  • Metabolik tarama testi
  • Bilirubin testi
  • İşitme testi (Otoakustik emisyon)
  • Hepatit B aşısı

Hamilelik ve Doğum Teminatı “limitli” olan poliçelerde, bebeğe ait giderler, annenin kalan Hamilelik ve Doğum Teminat limitleri dahilinde karşılanır.

Hamilelik ve Doğum Teminatı “limitsiz” olan poliçelerde ise yeni doğan bebeğe ait masraflar için 1.000 TL limit değerlendirilir.